Wintercollectie Para Mi

Collectie Para Mi herfst winter 2022

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment broeken van het Nederlandse broekenmerk Para Mi. Bij Para Mi vind je een divers aanbod met verschillende pasvormen, kwaliteiten en afwerkingen. De ontwerpers van Para Mi gaan voor de best zittende broek voor de modieuze vrouw. Naast de broeken vind je in onze grote Para Mi afdeling ook een aantal bijpassende jasjes.

Om je bezoek aan onze winkel voor te bereiden of om je favoriete broek online te bestellen geven we in deze blog wat meer uitleg over de voornaamste modellen en pasvormen die we aanbieden in de wintercollectie 2022.

De vlotte en wat stoerdere broek Bobby heeft een hoge taille en loopt vanaf de knie recht naar beneden zodat ze losser om het onderbeen zit. De broek is beneden wat korter met een omgeslagen broekspijp.

De basisbroek Celine heeft een hoge taille en een skinny fit. De broek zit aangesloten om het bovenbeen en loopt vanaf de knie smal naar de enkel. De Celine elastic heeft een stoerdere elastieken tailleband. De heaven uni kwaliteit heeft een power stretch voor een heel aangenaam draagcomfort. Celine fancy, heeft strass-steentjes op de broek als mooi detail.

Het model Hannah heeft een hoge elastische taille en een rechte wijde pijp. De broek zit ruim om het bovenbeen en valt recht naar beneden. Je kan deze zowel sportief als gekleed dragen.

Het model Jade heeft een hoge taille en zit aangesloten om het bovenbeen. Vanaf de knie loopt de broek wijd open naar beneden zodat de pijp aan de onderkant breed valt. De vintage corduroy is een velours kwaliteit van katoen en elastaan met een brede ribbel.

De broek Kim heeft een hoge taille en zit aangesloten om het bovenbeen. Vanaf de knie loopt de broek recht naar beneden waardoor ze lossen om het onderbeen zit. Met lengtemaat 29 valt de broek tot boven de enkel.

Het model Mira heeft een hoge taille en een losse fit. De broek zit los om het boven been en los en ruim onder de knie.

Shop de collectie Para Mi online in onze webshop (meer artikelen beschikbaar in de winkel)

Geplaatst in Nieuws.